بندگی خشم

. شاخ و برگ دادن به خشم، بی نهایت خطرناک است. زیرا به این ترتیب روحمان را از نور محروم میکنیم.(از دیدگاه بیل)
می گویند: "خشم کالایی گران بهاست که من از عهده پرداخت هزینه اش برنمی آیم." آیا این جمله به این معناست که من این احساس انسانی را نادیده می گیرم؟ اینطور نیست . پیش از اینکه درباره برنامه  انجمن بدانم، برده الگوهای رفتاری اعتیاد به الکل بودم . من به منفی نگری گره خورده بودم و هیچ امیدی به نجاتم نبود.گام های مختلف برنامه راه جایگزینی را به من پیشنهادکردند.گام  چهارم آغاز پایان بندگی ام بود . فرآیند "رها شدن " با نوشتن  یادداشت های روزانه شروع شد . من هیچ هراسی نداشتم، زیرا گامهای  قبلی به من اطمینان داده بودند که تنها نیستم . نیروی برترم مرا به سمت این در راهنمایی کرد و نعمت انتخاب را به من داد . حالا در پرتو این گام ها می توانم انتخاب کنم که در آزادی و شادی را باز کنم، زیرااین گام ها روح مرا تطهیر کردند.

گزیده ایی از کتاب پاک زیستن...

گزیده ایی از کتاب پاک زیستن..

گزیده ایی از کتاب پاک زیستن.

های ,گام ,ها ,روزانه ,بندگی ,مرا ,به من ,های روزانه ,که من ,به این ,را به

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران