نوزدهم فروردبن
امروز میخواهم بیشتر خودم را بپذیرم . به بیان دیگر کمی بیشتر در زیر پوست خودم راحت باشم . هر چند مهم است محدودیت ها و ضعف های خودم را بشناسم . و قبول کنم ،این فقط نیروی برترم است که می تواند آنها را بر طرف کند . محکوم کردن عیب هایم هرگز قدر دانی مرا از زندگی بالا نبرده یا کمک نکرده که خودم را بیشتر دوست داشته باشم . شاید بتوانم فقط برای امروز دست از تمام محکوم کردن هایم بردارم تشخیص دهم در یک مسیر معنوی برای بهتر شدن هستم و هر قدم کوچکی که در این مسیر برمیدارم مرا به تکامل شدن .سلامتیو آرامش نزدیکتر میکند . اگر خویشتنداری با خود را از دست بدهم میتوانم انتظاراتم را بررسی کنم . شاید انتظار دارم که یک شبه اتفاق بیفتد . امروز وقت میگذارم
تا تلاشهای خود را به حساب بیاورم و به جریان برنامه الانان اعتماد کنم .

.یاد آوری امروز

الانان یک برنامه ملایم و شفا دهنده است به یاد خواهم داشت که امروز با خودم ملایم باشم با این اعتقاد که بهبودی خواهد آمد . "امروز می توانم خود را به همان شکل که هستم بپذیرم ،چون می دانم که هر آنچه اتفاق بیفتد ،نیروی بزتر و گروهی دارم که در هر حال مرا دوست دارند

گزیده ایی از کتاب پاک زیستن...

گزیده ایی از کتاب پاک زیستن..

گزیده ایی از کتاب پاک زیستن.

یک ,شدن ,مرا ,کنم ,الانان ,یاد ,خودم را ,خود را ,که در ,دارم که ,را به

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بهترین نرم افزار CRM ایران ( مدیریت ارتباط با مشتری ) ناناز چت|هک چتروم ناناز چت به دلیل بی ادبی نیلوفر یک داستان ساده دانلود سریال سالهای دور از خانه کامل|دانلود سالهای دور از خانه کیفیت بالا دیجی کارا حمل بار تهران کسب درآمد | کسب درآمد از اینستاگرام طراحی سایت ، سئو ،تبلیغات در گوگل پرشیا دانلود | جدیدترین مرجع دانلود ایران فرازهای زیست شناسی در دعای عرفه