به آسانی انجام بده.
24مارس 4فروردین
یکی از فوایدی که از شرکت در جلسات نارانان بدست آورده ام این است که همه چیز را نسبت به گذشته متفاوت می بینم و انجام مید هم.شعار"به آسانی انجام بده"برایم سخت بود.همیشه معتقدم که فقط دو راه برای انجام دادن وجود دارد،راه درست و راه اشتباه.هم چنین اعتقاد داشتم به طور کلی آسان ترین راه ،راه درستی نیست .با همین دیدگاه تلاش می کردم همه چیز را درست کنم.یک موقعیت دشوار را پیچیده تر می کردم.چیزی را که به نظرم بهترین راه حل بود تحمیل می کردم و اینطور به خودم اطمینان می دادم که دارم کمک می کنم.اما معلوم شد که من به ندرت کار درستی انجام داده و درعوض زندگی ام را پیچیده وآشفته کرده ام.
در نارانان یاد گرفته ام که از رفتار دیگران یا خودم انتقاد نکنم هر چیزی را به عنوان درست یا غلط نبینم. پس امروز می توانم بهترین کار.را انجام دهم اما نه مانند قبل که به خاطر کم کاری و اینکه همه چیز به سرعت اتفاق نیافتاده خودم را سر زنش کنم.حالا وقتی کار ها طبق برنامه و روش من پیش نمی رودپذیرشم بیشتر می شود.زندگی به اندازه کافی چالش هایی را در مسیرم قرار می دهد پس لازم نیست در جستجوی آنها باشم یا برای خودم چالش ایجاد کنم.
تفکری برای امروز:
من برنامه ریزی نمیکنم تا در مسیری که بیشترین مانع را دارد رفت و آمد کنم.با به کار بردن شعار "به آسانی انجام بده"می توانم با چیز هایی که دارم کار کنم و بقیه را رها کنم.به هر حال مانع وجود دارداما سر انجام زندگی ام بهتر خواهد شد.تنها کاری که در این لحظه می توانم انجام دهم این است؛در حالیکه منتظر نتایج هستم به آرامی حرکت کنم.
درباره این سایت